Младеж ухапа по крака полицай в Разградско

1
Мъжът е отправял заплахи към служителя на МВР
Мъжът е отправял заплахи към служителя на МВР Снимка: БГНЕС / архив

Мъжът е отправял заплахи към служителя на МВР

21-годишен младеж нападна и ухапа полицай в Разградско. Мъжът е криминално проявен и е задържан, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева, предаде БТА.

Около 04:20 часа на 9 март по бул. „България“ екип автоконтрольори са спрели за проверка лек автомобил с двама души. Колата била шофирана от 19-годишно момиче от лознишкото село Синя вода, чиито проби за алкохол и наркотици са отрицателни. В хода на проверката нападателят слязъл от колата без разрешение и направил опити да възпрепятства работата на служителите от сектор „Пътна полиция“, блъскайки се в тях. Той отправял заплахи, закани и обиди, а при задържането е оказал съпротива и захапал по крака единия от униформените.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    12345
    Абе,избийте му зъбите на този боклук!!!!Ако е в Америка и някой идиот захапа крака на полицай,шибват му пет палки.След една нощ ще си събира карантиите.
  • 3
    2
    По зле от виц...
    ...Лордът към иконома: - Джеймс, за що хапят тия от Синя вода? -...канибали, Сър!!!
  • 6
    1
    ...ужаТТТ...
    ...тия ливате са си канибалимайката!!! :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари