Младеж рита в гърба възрастен мъж в квартал "Дружба"

1
Пострадалият е бил откаран от екип на ЦСМП в спешното отделение на болница „Канев“, където е бил приет за лечение с наранявания в областта на главата и кръвоизлив
Пострадалият е бил откаран от екип на ЦСМП в спешното отделение на болница „Канев“, където е бил приет за лечение с наранявания в областта на главата и кръвоизлив Снимка: Дойче Веле, архив

В Първо РУ изясняват сигнал за нанесена телесна повреда на русенец

За случая е сигнализирано на тел. 112 в 18:56 часа на 12 септември. Съобщението е било, затова че на ул. "Никола Й. Вапцаров" в квартал "Дружба", пред блок 21, неизвестен е блъснал с крак в гърба 67-годишен мъж от Русе, който в резултат на това е паднал на земята по лице.

При падането са се счупили диоптричните му очила и стъкло от тях е попаднало в едното му око. Пострадалият е бил откаран от екип на ЦСМП в спешното отделение на болница „Канев“, където е бил приет за лечение с наранявания в областта на главата и кръвоизлив.

Сигналът е документиран в полицията, като е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ, с оглед извършено престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1 от НК. Започнато е разследване, като са предприети всички необходими действия за изясняване на случая и установяване на другото лице.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари