Младеж на 3 вида дрога бе хванат да шофира в Две могили

0
Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство срещу 19-годишния мъж
Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство срещу 19-годишния мъж

Полицаи от Две могили са заловили млад водач на мотопед да управлява с положителна проба за различни наркотични вещества

 На 10 февруари около 15:20 ч. в гр. Две могили, на бул. "България" от екип на местното районно управление е бил спрян и проверен водач на мотопед на 19 години, при което полицаите установяват, че младият мъж е употребил наркотични вещества. При направени проверки с технически средства за алкохол и наркотици, първата показва отрицателен резултат, а при втората уредът е отчел положителна реакция за канабис, амфетамин и метамфетамин. На водача е съставен акт и връчен талон за изследване.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство срещу 19-годишния за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Правдата
    Да му сложат фаза и нула на орехите и да пускат ток, по добър екстаз ще му бъде пък и за назидание!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари