Младен Маринов разкри подробности за мъртвия мъж в Костенец

0
Къщата на открития починал мъж е в съседство с тази на издирвания за убийството на 38-годишната жена в града
Къщата на открития починал мъж е в съседство с тази на издирвания за убийството на 38-годишната жена в града Снимка: БГНЕС

Къщата на открития починал мъж в Костенец е в съседство с тази на издирвания за убийството на 38-годишната жена в града.

Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

На този етап мога да кажа, че сутринта в ОДМВР – София е получен сигнал за лице, което не се е явило на работа. Колегите са проверили адреса и там са открили труп“, заяви Маринов и посочи, че започва огледът на място. „Засега не може да говорим категорично, че има насилствена смърт. Изследваме и двете версии, но по-подробна информация ще можем да дадем след извършването на огледа на трупа. На място е директорът на ОДМВР – София и главният секретар на МВР с оглед последните събития, които бяха в Костенец“, каза още Маринов. Той уточни, че на този етап няма данни на мястото да е имало стрелба или следи от борба.

На въпрос дали има роднинска връзка между починалото лице и предполагаемия убиец от Костенец, който се издирва от няколко дни, Младен Маринов отговори, че такава не е известна. „Това, което го свързва с издирвания е, че къщите им са в съседство. Но той живее сам на този адрес“, обясни вътрешният министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари