Младен Маринов отрече да се е срещал с отстранения директор на полицията в Кюстендил

0
Някой е дал грешна информация на министъра, заяви депутатът от ГЕРБ
Някой е дал грешна информация на министъра, заяви депутатът от ГЕРБ Снимка: БГНЕС

Някой е дал грешна информация на министъра, заяви депутатът от ГЕРБ

Бившият вътрешен министър и настоящ народен представител от ГЕРБ Младен Маринов отрече да е имал среща с отстранения директор на полицията в Кюстендил Светослав Григоров. Това заяви самият той пред bTV няколко дни, след като служебният вътрешен министър Иван Демерджиев обяви, че отстранява Григоров заради нерегламентирани контакти с политици, сред които е Младенов.

Уволненият шеф на полицията в Кюстендил се е срещал с Младен Маринов и Христо Терзийски

"Не съм имал среща с отстранения директор на полицията в Кюстендил Светослав Григоров", категоричен беше Маринов.

По думите му някой е дал грешна информация на министъра.

"В Кюстендил не съм стъпвал последните 2-3 месеца сигурно. Но Светльо Григоров го познавам, тъй като сме служили заедно преди много години в едно подразделение. Мога да заявя обаче, че не съм имал срещи с него, докато е бил директор на Кюстендил и въобще не съм имала срещи с нито един директор", обясни Младенов.

Той не разбира и защо срещите на полицейски шефове с политици се определят като "нерегламентирани".

"Нали професия политик няма, моята професия е полицай, аз съм работил с тези хора 30 години. Сега съм народен представител, но това не ме прави криминално проявено лице, което не трябва да се вижда с полицаи", коментира депутатът от ГЕРБ.

"Досегашният старши комисар Светослав Григоров си позволи да ме излъже директно в очите, че не се е срещнал с представител на партия ГЕРБ", каза няколко дни по-рано Демерджиев. Той допълни, че този представител е бил достатъчно високопоставен човек.

Министърът посочи, че Григоров се е срещал преди изборите с двама политици от ГЕРБ - Младен Маринов и Христо Терзийски.

"След първия случай попитах ясно и точно имало ли е среща, исках да обърна внимание ,че не е забранено, но има разписан ред, по който да става, за да има прозрачност и яснота", посочи министърът и добави, че Григоров не се е съобразил с указанията му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари