Младен Маринов: Надяваме се, че момчето е живо!

0
Към момента нямаме данни да е направен контакт с близки или приятели на Адриан Златков
Към момента нямаме данни да е направен контакт с близки или приятели на Адриан Златков Снимка: БГНЕС

Главният секретар на МВР Младен Маринов разкри подробности в сутрешния блок на Нова телевизия около случая с 25-годишният Адриан Златков.

Надяваме се, че е жив“, заяви Маринов.

Автомобилът е намерен не добре паркиран именно от бащата на момчето и всичко показваше, че нещата са се развили против желанието на Златков“, съобщи Маринов.

„Цяла нощ колегите работиха, включително и тези от Института по психология към МВР. Не можем да говорим много, защото може спокойно да кажем, че има човек, чиито живот може да се каже, че е в наши ръце. В момента родителите са шокирани. Към момента нямаме данни да е направен контакт с близки, с приятели на момчето“, каза още главсекът.
"Последно Адриан е разговарял с баща си, направили са си картина на работния ден и всеки е тръгнал към работното място", обясни още Младен Маринов.

"Бащата на момчето наистина има доста труден бизнес", каза Маринов. Той е предоставил всички документи с длъжници и сумите, които трябва да си вземе. Главсекът призна, че те са доста големи.

Относно снимките на охолния живот, който е водил Адриан Златков, главният секретар заяви, че е редно всеки да си прави сметката за себе си сам.

На въпрос дали се връщат мутренските времена в България, Младен Маринов заяви, че в сравнение с другите държави в Европа, страната ни е спокойна.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари