Млада шофьорка сътвори зрелищно меле

1

Два автомобила се сблъскаха край шуменското село Радко Димитриево на пътя Шумен-Карнобат и едната се удари в румънски влекач, превозващ натовска военна техника.

Трима души са откарани в шуменската болница след инцидента, станал към 13,30 часа. В момента има затруднения в движението, пише Труд.

До сблъсъка се стигнало след като „Фолксваген Кади“ спрял на входа на селото, а джип „Гранд Чероки“ с 20-годишна шофьорка се ударил в него. Първата кола се изместила напред и се ударила в румънския влекач, натоварен със Самоходна артилерийска установка.

По непотвърдени данни зад волана на ударената кола е бил 52-годишен мъж от село Радко Димитриево. С него пътувала и жена. Двамата, както и шофьорката на джипа са в болница, но нямат опасни за живота травми.

От полицията в Шумен уточниха, че фолксвагенът е спрял, за да пропусне военната техника и тогава е бил ударен от джипа. За алкохол са тествани всички водачи, участвали в пътното произшествие, не е отчетен.

Зад волана на румънския влекач „Мерцедес“ бил 49-годишен шофьор. При удара е нанесена повреда на мост на влекача и най-вероятно ще се наложи претоварване на военната техника. По случая е образувано досъдебно производство. Пътни полицаи регулират движението.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари