Млад талант в тениса загина при катастрофа в Ню Йорк

2
Дрю Хасенбайн загуби живота си едва на 14-годишна възраст
Дрю Хасенбайн загуби живота си едва на 14-годишна възраст Снимка: Peter Frutkoff

Това е една от най-ужасяващите катастрофи, които съм виждал, обясни началникът на полицията

Дрю Хасенбайн, сочен за един от най-обещаващите таланти в тениса, загина едва на 14-годишна възраст в свирепа катастрофа в сряда след челен сблъсък в Ню Йорк с друг автомобил, който е карал в насрещното.

"Това може би е една от най-ужасяващите катастрофи, които съм виждал от доста време. Колата изглежда така, сякаш е експлодирала", обясни пред медии началникът на полицията Стивън Фицпатрик.

В автомобила, в който се е возел Хасенбайн, са пътували още трима души – шофьорът на 17 г., и още двама младежи на 16 и 14 години. След удара шофьорът на другия автомобил – 34-годишния Амандийп Сингх, е избягал от мястото на инцидента. По-късно е бил заловен от полицията и било установено, че е шофирал под влиянието на алкохол.

Освен Хасенбайн е издъхнало и още едно от момчетата, с които е пътувал – Итън Фалковиц, също на 14 г., и негов приятел от тенис академията, в която спортували заедно.

В резултат от катастрофата е била ударена и трета кола, в която били 49-година жена и 16-годишен тийнейджър. Те са били приети в болница в тежко състояние, информира "Ню Йорк пост", цитиран от Novini.bg.

Срещу Сингх се очаква да бъдат повдигнати няколко обвинения, в т.ч. и бягство от мястото на произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари