Млад футболист загина, колата му изхвърча и падна в напоителен канал

0
При инцидента вчера издъхна Йордан Пенев
При инцидента вчера издъхна Йордан Пенев

Водолази намерили безжизненото тяло на Йордан Пенев на метри от потъващата кола

Младият мъж, който загина при пътен инцидент между селата Йоаким Груево и Кадиево, е футболист на Локомотив (Пловдив). При инцидента вчера издъхна Йордан Пенев, роден 1994 година, съобщи "Марица". Футболистът е възпитаник на треньора Красимир Димитров, преди това наставник му е бил Васил Анков.

Колата изхвърча и пада в 7-метров напоителен канал. Спътникът на Пенев е успял да излезе от колата и е невредим. Той обаче не е успял да измъкне приятеля си. Малко по-късно водолази намират безжизненото тяло на Йордан Пенев на метри от потъващата кола, трупът е бил отнесен от течението. По първоначална информация играчът на Локомотив (Пловдив) е починал от удавяне, но е възможно това да е станало и от удара. Назначена е съдебномедицинска експертиза.

Мачът на дублиращия отбор на Локомотив (Пловдив) срещу ЦСКА пък бе отложен. Той трябваше да се играе във вторник от 14 часа на "Лаута". Ръководството на "черно-белите" е помолило колегите си от "Армията", двубоят да бъде пренасочен за сряда. От Борисовата градина са се съгласили, а от БФС са разрешили промяната. Срещата ще започне с едноминутно мълчание в памет на Данчо Пенев.

Източник: Струма
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари