Митьо Очите проговори за стрелбата в Слънчев Бряг

2
Това се случва 3 месеца след фаталната вечер...
Това се случва 3 месеца след фаталната вечер...

Димитър Желязков – Митьо Очите проговори, предаде БТВ.

Tова се случва 3 месеца след стрелбата в Слънчев бряг. Той не пожела да бъде заснет, за да не се вижда в какво състояние е в момента.

„Отидох да хапнем, отидох до заведението, влязохме вътре и почнаха да стрелят. Изведнъж стана всичко. Бях с бронежилетка, не бях въоръжен и никой с мен нямаше оръжие, където говорят - бухалки, пистолети, ножове, нямаше такова нещо", разказва Желязков.

"Ми те от много места стреляха. Не можах да разбера кой стреля…Не знам защо, явно са ни чакали, така го виждам. Може да са си помислили нещо. Изненадан съм… вижте на какво положение съм. Трети месец аз съм наникъде", добави той.

"Могат ли за 2 паркоместа да ме убият?", каза Очите в отговор дали причината за стрелбата е била борба за паркоместа. На въпрос дали някой от властта, някой от полицията, от управляващите го пази Митьо Очите отговори: "Кой да ме пази? Аз каквото имах, осъдиха ме, излежах си присъдата от 6 години и 4 месеца, мисля, че съм се изчистил. Жив човек да каже, че не се притеснява, ще излъже. Притеснявам се за здравето си. Той Господ си знае работата."

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари