Митничари задържаха над 6000 литра нефтопродукти до село Лозен

0
Взети са проби за лабораторен анализ за определяне на вида на енергийни продукти
Взети са проби за лабораторен анализ за определяне на вида на енергийни продукти Снимка: Агенция Митници / Архив

Взети са проби за лабораторен анализ за определяне на вида на енергийни продукти

Митнически инспектори на ТД Митница София откриха на паркинг в близост до село Лозен 6034 литра енергийни продукти, съхранявани без документи за платен акциз. Нефтопродуктите са открити в автоцистерна, използвана като склад за горивото.

В началото на месец февруари митническите служители извършват проверка на стопански двор, използван като паркинг за тежки машини от собственика - юридическо лице. В спряна от движение автоцистерна, за която е установено, че е собственост на съдържателя на имота, са открити нефтопродукти с общо количество 6034 литра.

Към момента на проверката за установените енергийни продукти нито представител на юридическото лице, нито физическото лице, за което се твърди, че е наело и ползва автоцистерната, не са представители документи за начислен или заплатен акциз.

Нефтопродуктите са иззети. Взети са проби за лабораторен анализ за определяне на вида на енергийни продукти и санкцията съгласно Закона за акцизите и данъчните складове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари