Митничари задържаха контрабандни алкохол и цигари на "Дунав мост"

1
Акцизните стоки са установени в товарен микробус
Акцизните стоки са установени в товарен микробус Снимка: МВР / архив

Акцизните стоки са установени в товарен микробус

Недекларирани 10 000 къса (500 кутии) цигари и 454,8 литра (756 бутилки) алкохол задържаха митническите инспектори на ТД Митница Русе в района на Дунав мост при Русе.

Акцизните стоки са установени в товарен микробус, спрян за проверка на изход от Република България в района на Дунав мост - Русе. При осъществяване на контрол по пътни такси и разрешителни режими митническият служител уточнява естеството на превозната стока – бутилирани ракия, водка, уиски и мастика, както и цигари от регистрирана марка, съобщиха от Агенция "Митници".

Превозното средство е управлявано от български гражданин, който не е представил документи, съгласно Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС), за транспортирания товар.

Стоките са иззети. На водача е съставен акт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари