Митко Пайнера коленичи пред Галена

0
Ще има ли изобщо церемония тази година?
Ще има ли изобщо церемония тази година?

След миналогодишните скандали на наградите на "Планета", тази година се очакват много изненади, пише HotArena.

Както добре си спомняме, Галена с право бойкотира церемонията, след като статуетката за Певица на годината бне отиде при нея, а при Преслава. От няколко години Петя е абонирана за тази награда, въпреки че не е заслужилата. Това накара колежката й и доскорошна приятелка да сътвори прецедент в историята на димитровградската компания и дори да заплаши с напускане.

Разбира се, Митко Пайнера не си позволи да накаже Галена за своеволието, защото това би било капката, която щеше да прелее чашата на търпенеито й. Вместо това, продуцентът е решил да се презастрахова, че бременната певица няма отново да си науми да му обърне гръб, след като бъдат раздадени и тазгодишните статуетки.

Гласуването в различните категории започна преди дни и този път уж е поверено изцяло в ръцете на зрителите и уж всичко е прозрачно. Оказва се, обаче, че не е точно така.

Според запознати с вътрешните дела в "Пайнер", инж. Димитров е дал разпореждане резултатите така да се изманипулират, че статуетките във всички важни категории да отидат в ръцете на Галена в знак на извинение за миналогодишното унижение.

Мълвата за решението на Пайнера е достигнала вече до ушите на Преслава и на другите хитови певици. Преси не може да повярва, че от доскорошна любимка на продуцента си, сега ще бъде изритана в трета глуха заради Галена. Останалите изпълнителки също са готови за бунт, но знаят, че нищо няма да променят.

За да се презастрахова от инфарктни ситуации и изненади от страна на подчинените си, тази година Митко Димитров май ще мине без пищно раздаване на статуетките. То по традиция се провежда към средата на февруари и би трябвало вече да има насрочена дата и да бъде промотирано. Но, засега, ни вест, ни кости, пише "България днес".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари