Мистериозна смърт застигна предполагаем син на Ален Делон

0
Ари Булон е осиновен от родителите на актьора
Ари Булон е осиновен от родителите на актьора Снимка: Bastien / Sipa

Ари Булон е осиновен от родителите на актьора

Мъж, който дълго време твърдеше, че е син на френската филмова звезда Ален Делон заради връзката си с емблематичната немска певица Нико, беше намерен мъртъв в Париж, съобщиха от прокуратурата. Информацията е на вестник "Паризиен", цитирани от БГНЕС.

Тялото на 60-годишният фотограф Ари Булон беше открито в дома му в столицата, съобщиха властите. Разследва се причината за смъртта му. Арестуван е един човек по обвинение в неоказване на помощ на човек в опасност, заяви прокурорът, потвърждавайки по-ранни съобщения в местен вестник. По информация на френското издание задържаният от полицията е спътникът на Булон.

Френските власти съобщиха също така, че Булон е страдал от хемиплегия - заболяване, което може да доведе до частична парализа.

Булон, известен също като Кристиан Булон, твърдеше, че е син на Делон и Нико, който придобива известност най-вече като певец на авангардната американска рок група The Velvet Underground.

Делон, който има кратка афера с германската певица през 60-те години, отрича да е баща, въпреки че Ари е отгледан от майката на Делон - Едит Булон, която официално го осиновява заедно със съпруга си.

Булон описва хаотичния си живот в книга от 2001 г., озаглавена "Любовта никога не се забравя".

Като тийнейджър той се присъединява към музикалните турнета на майка си Нико и се снима в няколко филма, потъвайки в света на наркотиците и това, което нарича "артистична страна на чудесата", която го отвежда по целия свят.

След смъртта на Нико през 1988 г. той прекарва известен период от време в рехабилитационна клиника и се подлага на психиатрично лечение.

Булон е подал молба за признаване на бащинство във Франция, но тя е била отхвърлена, тъй като Делон официално е жител на Швейцария. Предстои обжалване на решението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари