Мистър Бийн се завръща!

1
62-годишният актьор намеква, че е възможно да видим Мистър Бийн като вече остарял, но все така "смахнат" човек
62-годишният актьор намеква, че е възможно да видим Мистър Бийн като вече остарял, но все така "смахнат" човек

Британският актьор Роуън Аткинсън обмисля създаването на нов филм за любимия на всички Мистър Бийн, пише Контактмюзик, цитирани от БГНЕС.
 
Той разкри, че с неговия приятел и сътрудник - режисьорът на "Наистина любов" Ричард Къртис, имат "една много забавна" идея, включваща смехотворния персонаж.
 
62-годишният комик намекна, че е възможно да видим Мистър Бийн като вече остарял, но все така "смахнат" човек.
 
Първият филм от поредицата излезе през 1997 г. и спечели милиони хора по целия свят, превръщайки се в истинска комедийна класика. По-късно бяха излъчени 13 серийни епизода в периода между 1990 г. и 1995 г. После видяхме и втората филмова адаптация - "Ваканцията на Мистър Бийн" от 2007 г. От няколко години се върти и анимационният сериал с героя.

Последно Роуън Аткинсън се прояви, изигравайки агента от британските спецслужби Джони Инглиш. Актьорът участва със скеч при откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., а две години по-късно стана и рекламно лице на "Сникърс".
 
Макар да е играл и сериозни роли, Аткинсън остана в сърцата ни като Бийн и той твърди, че до последно няма да се откаже от този си образ. Въпреки това комикът признава страха си, че предишните продукции са вдигнали летвата твърде високо и всяка нова лента носи огромен риск.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари