Мисия "изгубен пръстен": Любител с металотърсач намери диамантено бижу и го върна

1
Невероятна история е от Щатите
Невероятна история е от Щатите Снимка: Кадър Bulgaria On Air

Невероятна история от Щатите

Жена изгуби годежния си пръстен с диамант на плаж, но непознат мъж го намери и върна няколко дни по-късно. 60-годишният Лу Аши почти винаги можем да намерим с неупренов костюм и металотърсач в ръка. И днес той е на мисия - да намери изгубен пръстен.

"На всички ни се е случвало да изгубим нещо важно и да искаме да си го върнем. Това е ужасно чувство", казва Лу Аши, цитиран от Bulgaria On Air

29-годишната Франческа познава добре това чувство, след като губи сватбения си пръстен на плаж в щата Ню Хампшир по-рано този месец.

"Просто трябваше да се примиря, че никога няма да го намеря", споделя тя.

Лу видял молбата ѝ във Facebook и след три обиколки на плажа го намерил осем дни по-късно. "Направих снимка на пръстена, изпратих я на Франческа и казах: "моля те, кажи ми, че това е пръстенът, за да мога най-накрая да се махна от този плаж", разказва той.

"Стреснах се, подскочих и си казах: "това е, това е, той го има!", казва Франческа.

Това е не просто нечий годежен пръстен, но и пръстенът на нейната прабаба и има сантиментална стойност. "Това до голяма степен ме мотивира да направя това трето и последно пътуване, за да го върна. В океана има много пръстени и на този не му е там мястото", посочва Лу.

Той получил своя металотърсач като подарък за Деня на бащата преди пет години. Оттогава е пристрастен към това да намира изгубени предмети в океана. И го прави успешно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Иманяр до 1
    Май не си много в час със законите. Извади едни 100 лева и ще ти се разхождам с металотърсач пред съдебната палата. Да кажем два часа. Никой не може да ми каже и "копче". Е, някое по-просто ченге може да се заяде, но това са 500 лева хонорар за адвоката ми. И още 500 за мен. Мога да си ходя с металотърсач и в кенефа ако искам. Не ме ли гепят с артефакти в джоба, нямат никакъв шанс. А за 25 + години не са ме гепили. А какво съм изравял си е моя работа. Намерил съм си го - мое е.
  • 0
    2
    Що ли?
    Щото този бизнес си е на мафията не е за обикновените мравки 😂
  • 2
    1
    РУМЕН
    В БЪЛГАРИЯ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ РАЗХОЖДАШ С МЕТАЛОТЪРСАЧ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари