Мис Силикон: Политици ми предлагат секс за пари

0
Брюнетката напомпа бюста си с 615 кубика силикон и предизвика силното вълнение сред заможни господа
Брюнетката напомпа бюста си с 615 кубика силикон и предизвика силното вълнение сред заможни господа

Политици, футболисти и олигарси са ми предлагали пари за секс.

И продължават да ми предлагат. Не знам за цени и тарифи, защото не сме стигали до тази част. Това сподели за "България Днес" Мис Силикон Гергана Райчевска.

Брюнетката напомпа бюста си с 615 кубика силикон и предизвика силното вълнение сред заможни представители на споменатите професии. "Разкрепостена съм в секса, защото нямам комплекси. Мога да кажа, че имам доста развито въображение, но всяко нещо има граници, не мога да премина бариерата на нормалния секс. Не харесвам извращения и насилие", разкри още красавицата от Асеновград, която преди няколко години вдигна на крак полиция и плажуващи в Гърция.

"Пекох се без горнище и някакви жени ми казаха нещо, което не разбрах. След малко минаха полицаи и ме помолиха да се облека", спомня си за случката Гергана. Животът й се променил значително, след като грабнала титлата "Мис Силикон". "Тя ме направи популярно лице. Отвори ми врати за професионална реализация.

Снимах страшно много фотосесии за различни брандове. Иначе негативите са обичайните - клюки в жълтата преса. Неща, които никога не съм харесвала, но знам, че са част от играта", разказва пред вестника Райчевска. Разкрепостената моделка не си пада по "евтините и брутални свалки и флиртове". Не харесва също удари под кръста, клюки и сплетни, но "без тях няма да има шоубизнес".

"Моето сърце е винаги заето. Нямам идеал за перфектен мъж. За мен е важно да е човек преди всичко и да свикне с лудостите ми", казва брюнетката. И продължава: "Гери Райчевска е едно нормално момиче. Малко луда глава. Обичам да пътувам, обичам приятелите си, раздавам се за хора, които наистина са важни за мен, а с годините много са се отсели тези хора, броят се на пръсти. Не съм светица, но не съм в другата крайност"

Тя отрича твърденията, че е имала любовна афера с Георги Иванов-Гонзо, заради която е враждувала със Светлана Василева.

"Историята за връзката ми с Гонзо е медиен слух. Няма нищо вярно, че заради него враждувам със Светлана. Пак ще кажа - между нас двете няма лоши чувства и отношения. Отношенията ми с нея са прекрасни. Не сме приятелки, но аз много я харесвам и уважавам. Симпатична ми е и не мисля, че и тя таи лоши чувства към мен", изповядва Мис Силикон, която е запалена левскарка.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари