Мирослав Иванов: Пари и постове не сме предлагали

0
Така той отговори на обвиненията, че "са купили" депутатите от "Има такъв народ", които напуснаха ПГ на ИТН
Така той отговори на обвиненията, че "са купили" депутатите от "Има такъв народ", които напуснаха ПГ на ИТН Снимка: БГНЕС

Постове и пари не сме предлагали, това не е в нашия инструментариум

Това каза заместник-председателят на Народното събрание от "Продължаваме промяната" Мирослав Иванов пред БНР

Така той отговори на обвиненията, че "са купили" депутатите от "Има такъв народ", които напуснаха ПГ на ИТН.

Поведението на "Продължаваме промяната" не е фокусирано като крайна цел върху оставането ни във властта на всяка цена, категоричен беше той и добави, че не се страхуват от нови избори:

"Важните закони, които трябва да бъдат приети, са актуализацията на Бюджета, измененията в Закона за енергетиката и внесеният преди седмица законопроект за КПКОНПИ. "Продължаваме промяната" и коалиционните ни партньори от "Демократична България" и БСП търсим начин да намерим мнозинство, за да бъдат приети те".

Той съобщи, че в сряда (15 юни) ще влезе на първо четена в пленарната зала актуализацията на Бюджета.

Мирослав Иванов заяви, че от ПП искат да върнат думата почтеност на дневен ред, защото "през последните около 10-15 години тя отсъстваше от политическия живот на страната".

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари