Мирослав Боршош: Да осветим НДК в цветовете на Украйна в знак на съпричастност

2
Председателят на Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие изпрати писмо до министъра на културата с предложението си
Председателят на Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие изпрати писмо до министъра на културата с предложението си Снимка: НДК

Председателят на Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие изпрати писмо до министъра на културата с предложението си

Председателят на Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие Мирослав Боршош изпрати писмо до министъра на културата Кръстю Кръстев и директора на Национален дворец на културата Адрияна Петкова с предложение за осветяване на НДК в цветовете на националния флаг на Украйна.

"На 24 февруари 2024 г. ще се навършат две години от стартирането на пълномащабната руска военна инвазия в суверенна Украйна. Като знак на съпричастност към мирния украински народ, предлагам София да освети една от най-знаковите си сгради в цветовете на националния флаг на Украйна", пише в писмото Боршош, информира вестник 24 часа.

Председателят на Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие подчертава, че чрез този символичен акт столицата ни ще демонстрира за пореден път своята подкрепа към народа на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    Русе
    Тоя ЕВРОГЕЙ дето окраде каквото може от НДК, сега ще го "цапа" със знамето на Тагаренко!!! До кога ще им търпим глупостите на тия? Да идват новите избори и да ги заличим!!!
  • 4
    10
    Бай Чеп
    Хора умират в Украйна, евроджендърите в подкрепа щели да осветяват НДК! Като искаш да дадеш подкрепа, нарамвай мешката и марш да громиш Путин, траверс мазен!
  • 3
    9
    М-даааа,
    Жалко, че не мога да акам в синьо и жълто, иначе бих пребоядисал от главата до петите дъртия педераст, националният предател Тагаренко, да му ЕПМ! Слава России!
  • 6
    8
    мале, мале,
    Колко контингент на ЦПЗ пише тука, колко чудо!
  • -6
    7
    Ванка с танка
    Споменавал съм и друг път, че съм третополов джендър и събирам пари за операция за смяна на пола, нали ? Дори мисля да си боядисам задника в цветовете на Украйна, да се топорчат руснаците повече, когато ме опъват на Слънчака!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари