Мира Добрева: Жоро ми изневери!

0
По тази причина отказах дори да бъда негов защитник в студиото на ВИП Брадър
По тази причина отказах дори да бъда негов защитник в студиото на ВИП Брадър

Тв водещата Мира Добрева била категорично против съпругът й Жоро Торнев да влиза във „ВИП Брадър”, пише списание LOVE style.

Дори го заплашила, че ако го направи – може въобще да не я завари в дома им, когато се върне от престоя в Къщата.

Не бях съгласна да участва в риалити шоуто, но въпреки това той си взе решението, без да се съобрази с моето мнение  – казва Мира Добрева. – По тази причина отказах дори да бъда негов защитник в лайфовете в студиото”.

Синът им Жорко също драматично преживял появата на татко си на екрана. Водещата на предаването „Отблизо с Мира” по БНТ1 има и друга причина да се притеснява от престоя на съпруга си в Къщата.

Във ВИП дома влезе негово бивше гадже – Надя от „Елит”. Двамата са имали връзка преди режисьорът да тръгне с Мира и на журналистката тази близост никак не й е приятна, защото със съпруга си вече са изживели голяма криза в своите взаимоотношения.

Жоро ми изневери! – разкрива Мира. – Това беше изключително тежък период за нас и за връзката ни. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих.”

Двамата намерили сили да разговарят, да преодолеят трудностите и да продължат напред заедно. А тя е категорична, че още го обича.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари