Министрите на външните работи Теодора Генчовска и Буяр Османи ще подпишат протокол

0
Съвместната комисия между България и РСМ ще заседава в неделя
Съвместната комисия между България и РСМ ще заседава в неделя Снимка: МВНР / архив

В рамките на срещата ще бъде направен преглед на изпълнението на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество

В Министерството на външните работи ще се проведе второто заседание на Съвместната междуправителствена комисия на Република България и Република Северна Македония, предаде bTV 

На 17 юли, неделя, от 10 ч. в Министерството на външните работи ще се проведе второто заседание на Съвместната междуправителствена комисия по чл. 12 от Договора за приятелство, сътрудничество и добросъседство между Република България и Република Северна Македония.

В рамките на срещата ще бъде направен преглед на изпълнението на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество и ще бъдат договорени мерките за неговото ефективно изпълнение през следващия период.

За целта ще бъде подписан протокол между министрите на външните работи на двете страни Теодора Генчовска и Буяр Османи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    colibri
    Това недоразумение-Генчовска няма понятие от дрескод. Това червено сако явно е от секънд хендс магазин.Нали във Външно министерство има служители, които са назначени в дирекция "Протокол''-не са ли и казали, че това облекло е неподходящо за офиц.срещи?! Любопитно за мен е дали този протокол ще е засекретен? Защо бързат с тази среща-вярно ли е че има външен натиск?
  • 2
    2
    С какъв сурат?!
    С какъв сурат учиндолската слугиня Генчовска, тази простовата женица, която Сакатото учиндолско чудовище назначи за "български" външен министър, продължава да изпълнява функциите си?! За щастие с много краткото си гостуване в българския политически живот, чалгарската сбирщина се оказа, както и всички предполагаха, креатура на задкулисието ,на мафиотите и мутрите, все ортаци на Сакатия на дивана! Чалгарската сбирщина изпълни блестящо мократа поръчка от Кремъл и от мафията и свали правителството на Кирил Петков, защото се осмели да поведе война на живот и смърт точно със свирепата мафия на сарайско-банкянско-чалгарската шайка Та и тази чалгарска хубавица на снимката е палач като Простака Тошко и като тлъстата мутра с брадавицата на Балабана Джебчията!
  • 2
    1
    русенец
    Дали е редно правителство в оставка да се занимава с външно-политически проблеми, още повече тези, заради които падна?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари