Министърът на енергетиката: Работни места не трябва да бъдат губени

0
Той заяви, че недоволните енергетици и миньори не застрашават с демонстрациите си функционирането на системата
Той заяви, че недоволните енергетици и миньори не застрашават с демонстрациите си функционирането на системата

Той заяви, че недоволните енергетици и миньори не застрашават с демонстрациите си функционирането на системата

Работни места не трябва да бъдат губени.

Това заяви министърът на енергетиката Румен Радев след среща с представители на „Мини Марица-изток“ и ТЕЦ „Марица изток 2“, предаде БНТ.

Поводът за разговорите бе протестът на енергетици и миньори.

На нея обаче не са присъствали синдикати и протестиращи, като министърът увери, че ще отиде при тях на магистралата, където те демонстрират недоволството си.

"Основният акцент е този - да сме уверени, че всички действия, които се предприемат, това, което се прави и това, което се планира неминуемо да гарантира, да обезпечи, сигурността на електроенергийна система и електроенергийно производство за страната", каза министърът.

Радев съобщи, че териториалните планове за справедлив преход вече са изпратени.

"Изпратените планове стартират преговорния процес с Брюксел, а не го предопределят", подчерта министърът на енергетиката.

Той заяви, че недоволните енергетици и миньори не застрашават с демонстрациите си функционирането на системата и изпълняват своите задачи. Радев призова протестиращите да имат търпение и да влязат в разговори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    dgd
    Министърът на енергетиката: Работни места не трябва да бъдат губени Тази година по някой от сутрешните блокове гледах едно от типичните за телевизиите пропагандни клипчета/интервюта. Нали сме кенеф това ни се и пада. Някакъв специалист, електирчар ли заварчик ли, нешо от този род, почнал да се занимава с ноктопластика. Та да питам тези миньори и електричари всички салони за красота ли ще отварят, че да се запазят работните места?
  • 4
    1
    dgd
    Министърът на енергетиката: Работни места не трябва да бъдат губени Това ми напомня за един видеоклип с пленен американски войник. Питат го "Защо си дошъл да убиваш цивилни?". Той отговаря "Лошо е да се убиват хора" И тука същата работа казваш нещо в смисъл нищо. Хора явно сложени за да изпълняват чужди решения ти говорят общи приказки за да те баламосват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари