Милионер мисли, че жена му е отвлечена, но в Инстаграм разбира друго...

0

Италиански бизнесмен останал с впечатлението, че младата му съпруга-модел е била отвлечена и впоследствие бе съкрушен след като разбра истината в "Инстаграм", пише "Мирър".

Джанлука Червара се свързал с полицията, за помощ в издирването на бившата Мис Украйна Анна Заячкивска. Но скоро видял в социалната мрежа снимки на своята жена, която позира с друг мъж в петзвезден хотел само няколко месеца след сватбата им. Отчаяният милионер в момента съди Заячкивска за нарушаване на предбрачния договор и за кражбата на 5 хил. паунда и мобилен телефон и разкри пред всички в социалната мрежа какво се е случило.

Но украинската миска твърди, че нейният съпруг е ограничавал свободата й и я е държал в "златна клетка". Освен това 24-годишната красавица е бясна, защото Червара не е обръщал внимание, когато тя е имала главоболие в продължение на седмица. "Първия път, когато се почувствах зле в нашата връзка аз избягах при родителите си в Украйна. Той дойде при мен и му дадох втори шанс, но по време на караница той се изплю в лицето ми и просто не можех да понеса това.", споделя моделът.

Побеснелият италианец е разказал пред репортерите, че жена му всъщност работи като модел в Ню Йорк и не е "личността за която се представя". Според него тя се среща с много мъже и изобщо не е нещастна.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари