Мили сънародници, помогнете да приберем тялото на майка си!

0
Синът и дъщерята на убитата в Италия Теменужка събират пари, за да приберат трупа на майка си
Синът и дъщерята на убитата в Италия Теменужка събират пари, за да приберат трупа на майка си

Синът и дъщерята на убитата в Италия Теменужка събират пари, за да приберат трупа на майка си.

В социалните мрежи, Иво е изпратил молба до хората, алармира БЛИЦ.

"Здравейте,мили сънародници, пиша ви с молба за помощ, ако има желаещи да ми помогнат с непосилната сума от 2,500-3,000 евро, която ми изискват за транспортирането на майка ми в България.

Име на титуляр: VIKTORIYA HRISTOVA RUSKOVA

 IBAN:BG23STSA93000023708610

 BIC :STSABGSF

ADRES NA BANKATA: гр.Радомир, Площад Свобода 1"

58 годишната Теменужка от Радомир, която гледаше възрастен мъж, бе убита по изключително жесток начин в Италия, където отишла да събира пари за кредит за апартамент у нас. Нападнал я точно дядото, за когото се грижела. Мъжът опитал да я изнасили, българката се отбранявала, но той я убил.

Теменужка заминала за чужбина, за да може да изплаща ипотека. В България останали синът й Иво и дъщеря й Юлияна. Преди това работела дълго време в Гърция.

Разследването в Италия вече е приключило и тялото на жената е освободено, но близките й нямат пари за репатрация и търсят помощ.

Теменужка е поредната българка, която умира в чужбина, докато работи, за да подпомага семейството си в Родината. През април Петя от Раднево работи буквално до смърт в Чехия. Тя заминала също с надеждата да събере пари за ипотека, но получила аневризъм и починала в Пилзен. Тогава семейството й също търсеше пари, за да върне тялото в България и в крайна сметка успя.

Преди дни пък в Англия 36-годишен мъж, почина от инфаркт. Той също заминал за чужбина, за да може да помага на семейството си. След смъртта му близките търсеха помощ от приятели, за да съберат пари, с които да докарат тялото.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари