Милена е убита с два куршума

5
Младата жена е застреляна от упор, била е с вързани ръце
Младата жена е застреляна от упор, била е с вързани ръце

Собственичката на погребална агенция Милена Шишкова от Костенец е била с вързани ръце, когато е застреляна, съобщи Traffic News.

38-годишната жена е убита от упор с два куршума от пистолет близо до къщата, в която живеела след като се разделила със заподозряния за убийството Стоян Георгиев Зайков. Според криминалистите това означава, че лежалият в затвора за кражби 43-годишен мъж е планирал екзекуцията, а не е я извършил в състояние на афект.

Милена е добре позната в Костенец, защото е въртяла и фризьорски салон, който е рекламирала във Фейсбук.

Нейната сестра й е посветила трогателен пост в социалната мрежа. "Скъпа сестричке, лек път миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Миленче много ни боли миличка не мога да повярвам, че вече те няма", е написала Славяна Шишкова.

Издирваният за убийството Стоян не е открит в дома, където живеел заедно с дядо си след раздялата с Милена. Целият квартал е отцепен от полицаи, които проверяват всички възможни места, където може да се е укрил бившият затворник. Повечето жители на квартала описват Зайков като брутален апаш, от когото е пропищял целият град.

Съседите му пък твърдят, че не е такъв злодей, но рано е тръгнал по кривия път. "Сигурно ще го намерят обесен, защото когато го видях за последно взе въже", разказа жена, която живее близо до дома на Стоян.

Екипът на Traffic News видя как полицаи и военни с четири буса и кола потеглят към планината, за да издирват Стоян. Според местните той познава добре района и може да се укрива. Малко по-късно пристигна и екип на Специализирания отряд за борба с тероризма. Баретите са повикани, за да участват в задържането на въоръжения убиец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари