Милен Цветков ни "гледа в очите" от мястото, където бе убит

47
Семейството на Милен Цветков си го спомня с благодарност
Семейството на Милен Цветков си го спомня с благодарност Снимка: 24 Часа

Ивета, майката на сина му Боян, описа скръбта си във Фейсбук

Семейството на неподражаемия телевизионер Милен Цветков, загинал при катастрофа на 19 април 2020 година, когато беше Великден, си спомни с тъга за него, съобщи Dir.bg.

Жената до него, с която живя дълги години и имат син - Ивета, написа във Фейсбук: "Благодаря ти! Благодаря, че бях част от живота ти, че избра точно мен и създадохме прекрасния ни син - Боян, че ми показа, че въпреки трудностите, човек не бива да се отказва и трябва да продължи! Въпреки болката ще продължим и ще те пазим в спомените си дълбоко в нас!".

Синът им е третокласник и освен с ученето се справя много добре и пред камера, както е известно от редицата му подобни изяви.

В профилите в социалните мрежи на първото му семейство - бившата жена Дана и дъщеря им Калина, нямаше видими постове, свързани с годишнината от смъртта му.

Милен Цветков загина при катастрофа докато изчакваше зелена светлина на светофар близо до столичен мол. Автомобилът на Цветков беше пометен от джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов. В кръвта на Николов бяха установени няколко забранени упойващи вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари