Милен Керемедчиев: Много ме притеснява, че арестуваните за шпионаж са организирали избори

0
Дипломатът коментира шпионския скандал с български граждани във Великобритания
Дипломатът коментира шпионския скандал с български граждани във Великобритания Видео: Euronews Bulgaria

Дипломатът коментира шпионския скандал с български граждани във Великобритания

Мен много ме притеснява, че тези хора са били много активни участници в организирането на изборите за Народно събрание в България. Това е много сериозен проблем, защото от години, поради липса на кадри в МВнР и неизпращане на достатъчно дипломати да организират изборите зад граница, много често се ангажират местни лица, които живеят в определената държава.

Така дипломатът и бивш зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев коментира в ефира на Euronews Bulgaria шпионския скандал с български граждани във Великобритания.

Също така се провеждат избори извън нашите дипломатически представителства – в кафенета, ресторанти, бирарии, спортни зали и т.н. И тези хора, които се ангажират от Министерство на външните работи да организират изборите, в 90% от случаите не се проверяват. Това е много опасно, тъй като означава, че тези трима български граждани са вече установени, но кой знае още колко много са инфилтрирани и влияят върху организирането на изборите зад граница“, уточни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    пънч
    кеременчиев напоследък е с постоянно най-политкоректната "експертиза" и постоянно виси по ТВ-тата. хай де бе!
  • 5
    1
    123
    Мълчи, боклук ! Стига с фантасмагориите. Ако Русия ги манипулираше никога нямаше да спечелят пъпъ и дъибъ американските гъзолизачи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари