Миков агитира почерпен на предизборна обиколка!

0
Шишето не излиза от устата му!
Шишето не излиза от устата му!

Лидерът на БСП Михаил Миков реши да сплотява електората с почерпки по пернишките села. Шефът на социалистите бе забелязан да обикаля района и да се снима със спортните съоръжения, дело на червени кметове. Преди дни турът му финишира по заник слънце на стадион „Звезда“ в пернишката Димова махала. Случайно или не точно тогава предстоеше да започне демонстративният футболен мач между отборите на ветераните на "Миньор" (Перник) и "Марек" (Дупница).

Социалистите от Перник почерпиха Миков със "Социалистическо пиво"

Докато футболистите на гостите се почесваха и се чудеха какво аджаба политикът прави там, домакините набързо извадиха спортна фланелка с името му и символично го зачислиха към отбора. Оказа се, че стадионът е направен със средства, отпуснати от правителството на Орешарски. И едва ли не Миков идвал да пререже лентичката.

Шефът на БСП получи подарък - фланелка на "Миньор" с неговото име

„Няма лошо и ГЕРБ го правят, нека се пофауи човекът“, закачаха се фенове наоколо. Те се шегуваха, че уважават видинлията, защото и той както повечето хора в региона не произнасял книжовно буквата „л“ и обичал сръбската музика. Не е тайна, че Миков е фен на комшийската група „Бело Дугме”.

Всъщност мерцедесът на Миков пред кокетното стадионче подлъга няколко от привържениците на отбора, които решиха, че се е появил нов спонсор на изпадналия в немилост градски отбор. След речите и снимките със спортните деятели отнякъде се появи цяла каса бира с етикет „Социалистическо“, сделана някъде в Монтана. Миков искрено се зарадва на разхладителната течност и жадно започна да я надигна.

„Горкия Мишо, няколко бири няма да му стигнат да удави проблемите на разпадащата се Столетница”, оплакваха шефа си червени активисти.

Миков отпи от бирата още преди старта на мача

Шефът на БСП гълта жадно, изтощен от дългата предизборна обиколка

Източник: Шишето не излиза от устата му!
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари