Методи Лалов: Къде е Американското посолство да набие канчето на Пеевски?

1
"Цацаров - този безобразник ни натресе Сарафов и Гешев'', коментира юристът
"Цацаров - този безобразник ни натресе Сарафов и Гешев'', коментира юристът Снимка: БГНЕС

"Цацаров - този безобразник ни натресе Сарафов и Гешев'', коментира юристът

"Директорът на "Пирогов'' Валентин Димитров завежда искова молба на 5 декември да бъде отменено неговото освобождаване от директорския пост- молба, която той няма право да води, защото не е акционер в болницата. Върна му се молбата и Димитров обжалва това връщане и не е внесъл 15 лева такса, поискал е да бъде освободен от таксата- такса, от която освобождават хора, които не могат да си я платят, а този човек има десетки хиляди лева приходи. Ние внесохме с Ани Стоянова и Кремена Кунева таксата от негово име и той се обиди и пуснал сигнал до етична Софийска адвокатска колегия за извършено от мен етично нарушение.''

Това заяви пред ефира на Евроком адв. Методи Лалов по отношение на случая "Даная''.

Лалов спомена, че директорът е сменил адреса си, на който да му връчват съдебните книжа от София в Стара Загора.

"Това е жалка история. Тези хора оставят Пирогов в бедствено положение, свалят реномето на болницата'', каза още той.

По отношение на случая с прокурор Велимир Петров, който по разследването на срещу и.ф главен прокурор Борислав Сарафов разкри самоличността на "защитен'' свидетел, Лалов коментира:

"Това е закононарушение и безобразие, този човек го осветяваш и го правиш обект на атака. Това е начин да се сложат фактите на масата за да се предупредят, тези които трябва да бъдат разследвани. Политиците искат отстраняването на Сарафов, а какво правим с Цацаров- той там си седи във върховната прокуратура, безобразник, който ни натресе Гешев и Сарафов. Важното е да не пострадат големите. Политиците много деликатно отказват да говорят за съдебната система.''

"Къде е американското посолство да набие канчето на Пеевски? Нали е Магнитски?'', попита още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари