Месечков спи с лекаря, който му спаси живота

0

Наско Месечков има нов мъж в живота си. Любимият инструктор по танци на родните випове е интимен с 50-годишен френски лекар.

Според запознати докторът бил изключително заможен и не пестял средства, за да глези младия си любовник, като дори му подарил чисто ново „Порше Макан” за над 140 бона, информира БЛИЦ.

Наско лъжел приятелите си, че сам си е купил лъскавото возило, но за всички е ясно, че танцьорът не разполага с чак такива финансови възможности, пише столичен седмичник. Интересна подробност е, че чичко доктор си паднал по нежния Месечков, докато разрязвал черепа му. Именно той е човекът, който преди осем години спасил живота на танцьора, отстранявайки огромен тумор от главата му.

Преди да научи за масивното образование, което го разяждало отвътре, Наско дори не подозирал, че нещо нередно се случва с него. Имал често главоболие, световъртеж, но го отдавал на преумората. Не се замислял, че може би страда от сериозно заболяване, докато един ден му причерняло и припаднал пред смаяните погледи на близките си.

Разтревожените роднини на танцьора го принудили да си направи изследвания, за да се установи какъв е проблемът. След като преминал през ядрено-магнитен резонанс, лекарите му поставили диагнозата тумор на хипофизата,която се намира в черепната кухина. Докторите го посъветвали да се оперира възможно най-бързо.

Месечков внимателно проучил кои са най-добрите специалисти в областта и решил да се оперира в чужбина по препоръка на свои приятели. Така се запознал с настоящия си любовник, който приел присърце случая му и го оперирал над 12 часа, за да спаси живота му.

Френският лекар харесал нежните черти и атлетичното тяло на Месечков още щом танцьорът стъпил в кабинета му за първи път. Заради симпатиите си към него му направил сериозна отстъпка в цената и операцията му излязла почти безплатно. Навестявал го в болничната стая ежедневно и го обгрижвал непрекъснато. Наско обаче така и не се усетил, че докторът има по-специални намерения към него, защото по това време французинът бил женен, че и с две деца.

След като операцията приключила успешно, Месечков се прибрал в България, но разменил координатите си с лекаря и няколко години двамата поддържали връзка чрез интернет. След известно време докторът му признал, че всъщност си пада по мъже и е готов на всичко, за да бъде интимен с него. В началото танцьорът се дърпал, защото французинът не бил негов тип. Лекарят обаче не спирал да изтъква факта, че именно той е спасил живота му, блазнел го със скъпи подаръци и накрая успял да спечели благоразположението му.

Докторът пътувал непрекъснато от Париж до София, за да се вижда с новото си завоевание, а при последната им среща му подхвърлил ключовете за луксозното „Порше”.

Месечков побърза да се похвали със скъпарската придобивка в социалната мрежа, а почитателите му веднага заподозряха, че има нещо гнило.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари