Месечен хороскоп за месец Март

1
Виж месечния хороскоп за всички зодии
Виж месечния хороскоп за всички зодии

Водолеите ще имат късмет в почти всички области, успехи за Близнаците

Единственото нещо, което може да ви попречи, е вашето невнимание при избора на среда. Пазете се от токсични хора и енергийни вампири с ефективни защитни методи.

Овен

За Овните мартът ще бъде такъв, какъвто го виждат повечето хора - време на любов, живи емоции, разцвет на чувствата. Разбира се, това не е всичко. Овните имат късмет и във финансовия сектор, така че могат да очакват непланирани парични притоци, печалби от лотария, изплащане на дълга. Но най-важното е, че планетите ще помогнат на Овена в реализирането на идеи и желания. Единственият начин да се увеличи вероятността да се изпълни едно желание е чрез правилното предположение . Трябва да слушате сърцето си и да разберете какво иска то повече от всичко на света.

Телец

Телецът често се споменава като един от най -грубите и противоречиви знаци на Зодиака . През март 2021 г. късметът може да заобиколи такива хора. За да подобрят положението си в бизнеса и на работното място, Телецът трябва да се отърве от желанието да отмъщава на всеки, който пресече пътя им. Любовта към себе си е добра, но умерено. Трябва да намерим средна позиция. Астролозите отбелязват, че всички лоши дела на хората в началото на пролетта ще имат последствия.

Близнаци

През март Близнаците винаги имат късмет, но този път наистина ще имат късмет. За тези, които имат проблеми в любовната сфера, Венера ще помогне за решаването им възможно най-бързо и ефективно. Тези, които имат проблеми в областта на финансите и работата, трябва да разчитат на шест тайни, които ще помогнат за промяната на черната ивица в бяла. По един или друг начин, но всяка стъпка на Близнаците ще бъде придружена от помощта на нощните светила. Няма да останат без мотивация и самочувствие. Близнаците очакват и помощ от роднини, приятели и колеги.

Рак

Мощната и положителна енергия на планетите ще помогне на Раците да получат това, което искат. Законът за привличането ще действа през целия месец, така че тези хора трябва само да вярват в себе си и да имат амбиции и цели. Ако този закон не работи, тогава има причини за това . Март е идеалното време за изграждане на вашето доверие в бизнеса и на работното място. Много хора от този знак ще очакват повишение. Втората половина на месеца е идеална за покупки с висока стойност.

Лъв

Всичко, от което Лъв трябва да бъде щастлив, е да започва всеки ден с положителна нотка. Има четири неща, които можете да направите, за да направите сутринта си добър, а деня - продуктивен. Месецът е подходящ за разработване на вече стартирани проекти. Ако са се плъзнали, през март всичко ще се промени. Астролозите също препоръчват да не си губите времето. Малките задачи и задачи ще почакат засега. По-добре да се съсредоточите върху най-важното. Много експерти смятат, че Лъвовете сега трябва да помогнат на близките си.

Дева

Началото на март може да бъде изпълнено с негативизъм - неприятни новини и проблеми. Амулетите срещу неприятности ще помогнат да се намали броят на неприятностите до минимум. Приблизително на 5-6 март ситуацията ще се промени към по-добро. Останалата част от месеца ще бъде изключително обещаваща. В любовта Девите очакват големи победи, защото звездите ще ги направят по-привлекателни в очите на противоположния пол. Всичко, от което Девата се нуждае, за да успее, е капка търпение и хумор. Звездите ще им помогнат да се справят с вътрешните противоречия и страхове.

Везни

Везните трябва да помнят, че разговорът играе срещу тях. Така наречената магия със затворени уста ще бъде особено актуална този месец . Празните думи нямат значение и не водят до нищо добро. Много по-важно е да действате и да не бъдете мързеливи. Що се отнася до личния живот, тогава Везните ще имат всичко в перфектен ред. Те ще могат да сключат мир с близките си и да издигнат отношенията си на ново ниво. През март можете да изиграете сватба, да се срещнете с родителите на любим човек, да флиртувате и да потърсите сродна душа.

Скорпион

По-добре е Скорпионите да започнат пролетта, като почистят къщата според правилата на фън шуй . Това значително ще подобри движението на енергийните потоци, ще доведе до хармонизиране на отношенията с близките, ще укрепи имунната система и като цяло ще разведри. По-добре е да започнете пролетта с актуализации. Можете да си купите нови дрехи, да направите малки ремонти, да смените прическата си, да се запознаете с нови хора. Астролозите отбелязват, че има голяма вероятност да си намерят нова работа или нови хобита, които в бъдеще могат да се превърнат в източник на доходи.

Стрелец

Стрелецът може да бъде себе си. Звездите предпочитат пътуващите, жадни за знания хора. В любовта Стрелецът трябва да разчита на тяхната интуиция. Ако изведнъж започне да се проваля, можете да използвате пет ефективни упражнения, за да го изострите . Това е подходящият момент да започнете да спортувате активно, да откриете себе си. Трябва да се грижите за здравето си, да развивате нови здравословни навици и да се отървете от вредните и ненужните. Астролозите съветват да започнете от малко, за да не изгорите и да не се откажете от начинанието.

Козирог

Козирозите трябва да се борят за мечтите си, придържайки се към всяка възможност. Те трябва винаги да поддържат добра форма , но силата им няма да бъде безкрайна. Умората така или иначе ще настигне тези хора. В такива моменти астролозите ги съветват да зарежат всичко и да се отпуснат. Ако работата е свързана с интелектуална дейност, трябва да се занимавате със спорт. Ако това е физическа работа, трябва да прочетете книга или да направите други видове саморазвитие. Март е идеален за покупки с висока стойност.

Водолей

През март Водолеите ще имат късмет в почти всички области. Най-важното за тези хора е да не вземат индивидуални решения по семейни въпроси. Началото на пролетта благоприятства духовния растеж, така че можете да се занимавате с духовни практики. Звездите ще помогнат на Водолея да визуализира желанията си. Трябваше само да следвам пет важни принципа и тогава всичко ще се получи. Възможно е Водолеите да могат да намерят нови гурута и ментори за себе си през март. Тези хора ще ги вдъхновят за нови подвизи, ще им помогнат да придобият самочувствие.

Риби

След 20 март рибите трябва да използват финансови амулети . Първите две десетилетия на месеца ще бъдат изключително успешни за ново начало, търсене на работа и покупки. Можете да се поглезите с нещо приятно, да се забавлявате с приятели и семейството, да се забавлявате. По-добре е да посветите последните десет дни на месеца на любов и домакински задължения. Не си струва да рискувате в наши дни, пътувайки с дълги пътувания с кола. Рибите трябва да започнат да следят диетата и ежедневието си, защото тяхната ефективност ще зависи от това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари