Менда Стоянова след разпита: Лъжа е, че съм обслужвала Васил Божков

0
"Боец" може да си твърдят  всичко, всеки може да си напише някакъв сигнал и да упомене име, да напише каквото реши и службите започват да се занимават с това, заяви  Стоянова
"Боец" може да си твърдят всичко, всеки може да си напише някакъв сигнал и да упомене име, да напише каквото реши и службите започват да се занимават с това, заяви Стоянова Снимка: БНТ, стоп кадър

Бившият депутат от ГЕРБ Менда Стоянова бе на разпит в Националната полиция

След като престоя по-малко от час в сградата, тя обясни пред медиите, че е била извикана по сигнал на движение "Боец", по който вече е давала обяснения преди година в прокуратурата, предаде БТА. 

Стоянова обясни, че в сигнала има твърдение, че е внесла закондателни промени, които са облагодетелствали Васил Божков. Това, според Стоянова е "абсолютна лъжа" и всички медии могат да констатират това след справка на сайта на парламента.

Менда Стоянова припомни, че е направила законодателна инициатива, с която е добавила Лотарията, тъй като е била пропусната в предходен текст на закона за хазарта, според който залозите се облагат с 20 на сто. "Тази инициатива е в полза на бюджета, а не на Божков или друг офлайн оператор", посочи още Менда Стоянова.

Текстовете, по които се облага офлайн хазарта са стари и са от преди 2013 г, каза още Менда Стоянова и посочи, че те винаги са били такива. По думите ѝ в края на същата година по предложение на Георги Кадиев са направени промени и тогава е била изпусната Лотарията. Така за цялата 2014г. Лотарията е била извън облагането по Закона за хазарта, обясни Менда Стоянова и каза, че в края на 2014 година, като председател на бюджетната комисия в НС е внесла въпросното изменение. Така от 2015г. Лотарията вече се облага с 20 процента върху залозите.

"Боец" може да си твърдят  всичко, всеки може да си напише някакъв сигнал и да упомене име, да напише каквото реши и службите започват да се занимават с това, заяви още менда Стоянова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари