Мексиканецът Виктор Оман пред съда: Аз не съм убиец, а цирков артист

0
Продължава заседанието, на което се гледа мярката за неотклонение на мексиканеца
Продължава заседанието, на което се гледа мярката за неотклонение на мексиканеца Снимка: 24 часа

Обвиненият в убийството на ММА боеца от Хасково се изправи пред съда

Служители на съдебна охрана с бронежилетки и пушки вкараха в хасковската съдена палата 42-годишния мексиканец Виктор Омар, обвинен в убийството на 33-годишния хасковлия Тургай Сали.

Той разказа пред съда, че работил като танцьор в цирк, а постоянния му адрес бил в Мадрид, Испания, предаде Haskovo.info

Обвиняемият попита съда защо е тук. Каза, че не бил убиец. „Само защото съм мексиканец ли ме задържат?“, попита Омар, който добави, че иска да чака делото на свобода.

Съдията му разясни правата и в какво е обвинен. Продължава заседанието, на което се гледа мярката за неотклонение на мексиканеца. От прокуратурата искат постоянен арест.

Тургай беше прострелян пред дома си в Хасково през нощта на събота срещу неделя. Той беше опериран в клиника в Пловдив, където обаче почина. В софийски хотел беше задържан мексиканецът, в чиято кола беше открита гилза, съвпадаща с куршума, изваден от тялото на хасковлията. Приживе Тургай е казал на полицаите, че по него е стрелял непознат чужденец. Той твърди, че в хотела бил с жена.

Мексиканецът е влязъл в страната с автобус на 10 февруари, наел е кола от Кърджали и е пристигнал в Хасково на 12 февруари. Ден преди стрелбата той е оглеждал дома на жертвата. Работи се по няколко версии за убийството, сред които са личностни взаимоотношения, любовни истории и разпространение на наркотици. Официално Тургай Сали се е занимавал с продажбата на хранителни добавки и е тренирал ММА.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари