Меглена Кунева: Служебният кабинет може да предложи еврокомисар

0
Действително е важно България да има еврокомисар, коментира Кунева
Действително е важно България да има еврокомисар, коментира Кунева Снимка: стоп кадър/ БНТ

Действително е важно България да има еврокомисар, коментира Кунева

Всяка страна трябва да има еврокомисар, тази пауза между приключилия мандат и следващия комисар трябва да бъде по-малка. Това заяви в "Още от деня" по БНТ посланикът на ЕС в Съвета на Европа Меглена Кунева.

Действително е важно България да има еврокомисар, коментира Кунева. Тя припомни, че вече е имало подобен казус с ирланския еврокомисар.

"Имаше консултации, Фон дер Лайен специално помоли Ирландия да предложи двама комисари. На такава молба не се отказва, Ирландия предложи двама комисари, много добри, Фон дер Лайен избра този комисар, който според нея най-добре можеше да се представи".

Кунева предположи, че вече се правят сондажи за следващ български еврокомисар. По думите ѝ служебният кабинет може да предложи еврокомисар, служебният кабинет е нещо необичайно, но няма никаква пречка, допълни Кунева.

Според нея колкото повече време минава, толкова повече се изяжда от последната година на ЕК, която е важна заради приключването на редица теми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Меги Пръмова
    Служебният кабинет може да предложи еврокомисар, и това съм АЗ! Пратете ме при брюкселските зелета и няма да се умора да казвам угоднически "Yes" в името на "територията БГ". А вие тука си ЕПМ.
  • 9
    1
    Niki
    Тоя боклук продажен пок испълзя от дупката си явно има нещо за крадене
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари