Мечка всява страх сред жителите на Чепеларе

0
Хищникът се е изправил и на прозорец на къща
Хищникът се е изправил и на прозорец на къща Видео: NOVA

Животното се изправило и на прозорец на къща

Мечка обикаля улиците на Чепеларе. Веднъж животното дори успява да отвори кошер и да извади пчелна пита. Последно горският хищник навестил града снощи.

Не знам да е имало нанесени някакви щети снощи. Беля, ако може да се каже, е бутането на кошовете и всяването на лек страх у хората, както и няколко други бутнати кошера”, обясни пред NOVA жителят на Чепеларе Недялко Илиев.

Мъжът уточни, че става въпрос за една и съща мечка. „Тя слиза в града ни от миналата година в определен период. Сега се появява от около седмица. След месец тя се предполага, че ще изчезне”, допълни той.

Илиев уточни, че по това време е брачният период на мечките. Липсата на храна обаче също е предпоставка за появата на животното в града. Жителят на Чепеларе сподели как мечката се изправила на прозореца на къщата му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари