Мбапе има колекция от луксозни коли, но няма шофьорска книжка

0
Сред щурите хобита на младата звезда на ПСЖ е колекционирането на кецове
Сред щурите хобита на младата звезда на ПСЖ е колекционирането на кецове Снимка: GoalxGetty

Сред щурите хобита на младата звезда на ПСЖ е колекционирането на кецове

Младата звезда на Пари Сен Жермен и френския национален отбор Килиан Мбапе в момента е един от най-скъпите футболисти на планетата. Той спечели сума от 43 милиона долара за една година от май 2021 г. до май 2022 г. Според изчисленията през този период клубът е превеждал седмична заплата от 545 000 долара на Мбапе. Въпреки това в края на миналия сезон той подписа удължаване на договора с френския клуб, което го направи най-добре платеният играч в световния футбол.

Според Sky Sports тригодишната сделка е на стойност 4,9 милиона долара на месец, докато 23-годишният играч също е получил бонус от 123 милиона долара за подписване, пише вестник "Труд".

Forbes твърди, че Мбапе е спечелил 15 милиона долара извън терена между май 2021 г. и май 2022 г. Той си партнира с марки като Nike, Oakley и Hublot, а също така е рекламно лице на серията видеоигри FIFA на ЕА Sports.

Състоянието на 23-годишния младеж се оценява на 150 милиона долара.

Малко се знае за личния живот на Мбапе, въпреки че медиите съобщиха, че той живее в апартамент в Париж на стойност 10,4 милиона долара. Мбапе купи многоетажен апартамент от 6400 квадратни метра в най-скъпия квартал на френската столица през 2017 г. Домът му разполага с 12 спални, баскетболно игрище, библиотека, фитнес зала и турска баня. Има и изглед към Айфеловата кула с джакузи.

Френската звезда притежава и редица луксозни коли. Той има колекция от автомобили, която включва Volkswagen Touareg на стойност $128 000; Mercedes-Benz V Class от $144 000; както и Audi, BMW и Range Rover. Най-скъпата му кола е Ferrari 488 Pista за 565 000 долара. Този модел Pista, собственост на Мбапе, има 3.9L Twin-Turbo V8 двигател, способен да стигне до 720 конски сили и светкавична максимална скорост от 211 mph.

Но интересното е, че Мбапе не притежава шофьорска книжка, което означава, че не може да седне зад волана на никоя от колите в луксозния си автопарк. Вместо това той трябва да прибегне до използването на собствен шофьор.

Сред щурите хобита на младата звезда на ПСЖ е колекционирането на кецове. През 2018 г. френският национал участва в сериал, в който знаменитости се отбиват в магазина за маратонки в Лос Анджелис Flight Club, за да си напазаруват всичко, свързано с най-новите стилове маратонки. Той напусна магазина с два чифта редки спортни обувки на обща стойност 1226 долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари