Задържаха британец, карал 50 години без шофьорска книжка

0
Мъжът е бил спрян за проверка след няколко нарушения
Мъжът е бил спрян за проверка след няколко нарушения

Мъжът е бил спрян за проверка след няколко нарушения

Полицията в британското графство Дарбишир арестува 69-годишен мъж, който карал кола без шофьорска книжка над 50 години, съобщи „Метро“, предаде БГНЕС.

Полицаите са спрели водача за няколко нарушения. При проверката той не представил шофьорска книжка, защото просто не притежавал такава. Оказа се, че британецът кара кола от 19-годишен, въпреки че никога не е полагал изпит и не е получил разрешително за управление на МПС. Измамил застрахователните компании с твърдението, че разполага с необходимите документи. А през всичките тези години той се хвалел на приятели и семейство с липсата на шофьорска книжка.

Полицията конфискува колата на британеца и му повдига обвинения. „Най-накрая това неприемливо поведение спря. Ако беше претърпял инцидент и бяхме платили обезщетение, щяхме да изискаме той да възстанови цялата сума“, каза Пол Фарли, говорител на Бюрото на автомобилните застрахователи.

По-рано беше съобщено за 82-годишен японец от град Шисо, който бе арестуван за шофиране без книжка, която му била отнета преди около 60 години. През това време явно никога не е бил хващан в нарушения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари