МБАЛ "Медика" - Русе получи дарение

1
Болницата е получила 24 многофункционални болнични легла със съответните дюшеци към тях и 5 стола за хемодиализа
Болницата е получила 24 многофункционални болнични легла със съответните дюшеци към тях и 5 стола за хемодиализа

24 многофункционални болнични легла със съответните дюшеци към тях и 5 стола за хемодиализа получи "МБАЛ Медика" в Русе.

Това съобщи д-р Кирил Панайотов на нарочна пресконференция, на която присъстваха и представители на Международната организация за взаимопомощ "Френски скаути", ДАР и Зонта Клуб - Русе, с чиято помощ са получени медицинските изделия, които са дарени безвъзмездно.

Представителите на трите неправителствени организации получиха и грамоти за даренията си.

Над 1 000 са съоръженията стигнали до пациентите от област Русе през последните 5 години, благодарение на сътрудничеството между тези организации с лечебните заведения "Медика" на д-р Панайотов, стана ясно още днес.

Междувременно от началото на годината в "МБАЛ-Медика" вече действа безплатен телефон за оплаквания, предложения и обратна връзка с пациентите на лечебното заведение - 0700 20 966. Целта е на първо време да се поддържа активна връзка с поне между 15 и 20% от пациентите.

"Това дава възможност още по-аргументирано да решаваме и проблемите, посочени от нашите пациенти, както и да отчетем положителното, което вършим. До този момент над 1 300 човека са анкетирани по този начин от нас. Съответните изводи са направени и това позволява своевременно в движение да работим за подобряване на нашите качеството на обслужване при нас", коментира още д-р Панайотов.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари