Какво ви очаква на 40-годишна възраст?

0
Кой е казал, че само младите хора имат право да правят революция в живота си?
Кой е казал, че само младите хора имат право да правят революция в живота си?

Има много примери за успешно ново начало след 40-те

Категоризирането на жените по възраст без да се вземат предвид допълнителни фактори, като образование или икономически статус, например, е доста несигурно. В крайна сметка животът на една необразована 40-годишнна жена в град с висок процент на безработица ще бъде различен от този на образована жена в голям град, предоставящ редица възможности, пише Actualno.com

Въпреки особеностите какво можете да очаквате, когато навършите 40?

Жена на 40+ има поне десетина години професионален опит. Знания, доказани компетенции, осъзнаване на силните и слаби страни. Не липсват доказателства, че е възможно да се постигне успех след 40-годишна възраст. Различно е, но състезанието продължава. За щастие 40-годишните са добре подготвени за него.

Зрелите жени са предпочитани от шивашката индустрия, козметиката и естетичната медицина. Нарастващите познания за важността на воденето на здравословен начин на живот също са важни. Целта не е да се опитвате да се подмладите, а да се чувствате по-добре. Възрастта не е причина да се срамуваме.

С възрастта идва и вътрешен мир и приемане. Причините за по-ранните комплекси – целулит, наднормено тегло или гърди с размер, различен от мечтания – обикновено не се променят. Възприемането обаче се променя драстично. Има дистанция и убеденост, че има много по-важни неща в живота. Самоувереността вече не е обусловена от физическа привлекателност или одобрение от страна на другите.

Различни изследвания доказват, че именно 40-годишните жени имат най-успешен полов акт и най-често изпитват множество оргазми. Както обясняват експертите, това е резултат от осъзнаването на техните тела, нужди, откритост и изоставяне на утежняващите комплекси. И дори менопаузата, толкова често плашеща за жените около 50-те, всъщност не лишава живота от удоволствието.

Неочаквани обрати (загуба на работа, развод, болест) се случват на всяка възраст. И тогава няма нищо по-ценно от житейския опит. Това е, което ще ви позволи безопасно да преодолеете завоя в живота или ... просто да започнете отначало. Защото кой е казал, че само младите хора имат право да правят революция в живота си? Има много примери за успешно ново начало след 40-те. Ако почувствате, че и вие се нуждаете от нещо ново, нека възрастта не ви спира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари