Мъжете не ги бива с клитора!

0
Езикът твой е приятел мой!
Езикът твой е приятел мой!

От сексологичната клиника “Травемюнде” към Берлинския медицински университет дойде потресаваща новина: абсолютното мнозинство мъже не умеят да осигурят качествени ласки на клитора!

Немските лекари, като извели 7 типични грешки в тази дейност, съветват всички мъже да се възползват от уникалния спецтренинг, разработен в клиниката.

1. ТОЙ НАТИСКА ВСИЧКО ОКОЛО КЛИТОРА
Но малките и големите срамни устни, а също и входът на влагалището се нуждаят от значително по-малко орални ласки. Приблизително 90% от времето на кунилингуса мъжете трябва да посвещават на галене на клитора и само на него. Особено при младите момичета.

2. ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ЗАЕМА С КЛИТОРА
Думата “кунилингус” на латински означава “вулва” и “лижа”. Затова трябва да правите именно така - да лижете, а не да всмуквате в устата си клитора и околностите му. При това трябва да знаете, че главичката му, прикрита зад кожна свивка, е много чувствителна. Ако я разголите веднага с език, това неминуемо ще предивзвика у партньорката ви неприятни усещания. Отначало нежно облизвате, а след това се опитвате да го изкарате навън с движения на езика в двете страни. Едва тогава главичката на клитора ще набухне и кожичката, която го покрива, ще се смъкне.

3. ТОЙ ПРАВИ ПАУЗА
Галенето с език на клитора трябва да се прави непрекъснато с малко отклонение - буквално за секунди, за влагалището или малките срамни устни, а в края на целия процес изобщо никъде не бива да се “отбивате” повече.

4. ТОЙ СЕ ОБЯСНЯВА В ЛЮБОВ
Жените обичат с ушите, но не и по време на кунилингуса. Дългите фрази и признания, излизащи изпод слабините й, убиват у нея всякакво сексуално настроение. Така се нарушава и най-важното правило в кунилингуса - да не спирате. Иначе жената, която е била на път да свърши, ще трябва да започне отначало, а ако прекъсванията продължат и по-нататък, тя няма да получи никакво удоволствие.

5. ТОЙ Е НЕБРЪСНАТ
Докато гали вагината, мъжът забравя, че има брадичка. По силата на анатомичните особености на външните полови органи на жената той ще се опира във входа на влагалището. По принцип това не представлява неудобство за жената, освен в случаите, когато той прекалено силно натиска с брадичката входа на влагалището и когато брадичката му е брадясала. Клиторът веднага реагира на това с болка и се “самоизключва” от извършващия се процес.

6. ТОЙ СЕ СТРЕМИ ДА ПРОНИКНЕ ПО-ДЪЛБОКО
Това е най-невярната мъжка представа за кунилингуса. Оралният секс не заменя вагиналния. Като се стреми да проникне с език дълбоко във влагалището, той просто си губи времето. На жената изобщо не й трябват такива действия, защото те не я вълнуват и не я възбуждат. По-ефективно ще е да галите входа на влагалището и то не прекалено усърдно и дълго. Основните си усилия трябва да съсредоточите върху клитора и само върху него!

7. ТОЙ ВИЖДА, ЧЕ ТЯ СВЪРШВА, И УДВОЯВА УСИЛИЯТА СИ
А трябва да е точно обратното - клиторът предпочита да изпита оргазма сам и дори нежното докосване до него в този момент му причинява неудобства и болка. След като партньорката ви достигне сексуалния пик, не бива да докосвате клитора й, защото това предизвиква изключително неприятни усещания у нея.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари