Мъжемелачката от Русе Миглена Ангелова с 5-и мъж!

0
Мъжемелачката от Русе Миглена Ангелова с 5-и мъж!
Снимка: Пиер Петров

Мъжемелачката Миглена Ангелова съвсем скоро може да мине под венчило за пети път. След четвъртия си развод с бизнесмена Живко Чакръкчиев Мадам „Искрено и лично" отново е влюбена.

Новият обект на чувствата й е изпълнителен продуцент със своя собствена фирма за реклама и тлъста банкова сметка. Фаталната Миглена демонстрира любовните си трепети към посивелия си около 40-годишен кавалер на публично място, без никакъв свян или опити да се скрие.

Репортери засякоха Миглена Ангелова в столичен търговски център, видимо щастлива и под ръка с неизвестен млад мъж. Влюбените гълъбчета се разхождали прегърнати по разните бутици и си подбирали маркови дрехи. Ангелова носела нехарактерни за нея къса плисирана пола и семпла блуза и оживено разговаряла с придружителя си. Двамата били толкова погълнати един от друг, че не забелязвали нищо наоколо.

С четири брака и четири деца зад гърба си, Миглена Ангелова е достойна конкуренция на някой от най-изявените мъжемелачки в Холивуд като Елизабет Тейлър и Дженифър Лопес. Самата тя твърди, че просто е имала твърде злополучни бракове, затова засега не иска да чуе за сватба.

Последният слух гласеше, че младоликата баба върти любов с оператор от вече сваленото си предаване от ефира на ТВ7. Миглена обаче тогава запази гробно мълчание по отношение на личния си живот и отказа да коментира слуховете. По всичко изглежда, че водещата наистина има нова сърдечна тръпка, а дали ще се стигне до брак, тепърва ще стане ясно.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари