Мъже нападнаха дете в София

0
11-годишното момиче е било ударено в корема, разказва майката
11-годишното момиче е било ударено в корема, разказва майката Видео: NOVA

Случаят е от 6 април, но до момента реакция от полицията – няма

11-годишно момиче е било нападнато от млади мъже в столичния квартал „Витоша”. Това твърди майката на детето – Мадлена Гергова. По думите на жената ученичката е разхождала кучето си, когато нападателите я заобикалят, започват да я блъскат и искат да вземат телефона й. Случаят е от 6 април, но до момента реакция от полицията – няма.

Детето ми се прибра притеснено и ми разказа какво е станало. Сподели, че са я нападнали и е ударена в корема. Единият от нападателите е бил тийнейджър. Веднага подадохме сигнал на 112. Оттам ни казаха да пуснем жалба в полицията, откъдето пък ни уведомиха, че от Детска педагогическа стая ще се свържат с нас. Това обаче все още не се е случило”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA Мадлена Гергова.

След случая жената написала пост във Facebook групата на квартала. Станало ясно, че това не е първото подобно нападение в района.

Посегателствата зачестиха през последната година. В обществения парк са се населили агресивни личности, които живеят във фургони”, сподели друг жител на квартала.

Местните настояват за повече полицейско присъствие в квартала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    В София се случват нещата
    Ходете в София да бачкате за 1500 лв. и 700 наем. Мнооого хубаво си е у Софето. Не столичани в повече ами не знам. 2 милиона индоктринирани зомбита-герберастии и русофили. София е гнойния тумор на България. Нормално е там да има престъпления.
  • 2
    1
    Калоян
    Ако не знаете рецептата за коктейл МОЛОТОВ.... моля пишете ми тук. Много добре действа на фургони, щом от полицията не вземат мерки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари