Мъж зарови в гроба живата си годеницата

0
Събудих се в пълен мрак. Усещах,че съм в нещо тясно и затворено
Събудих се в пълен мрак. Усещах,че съм в нещо тясно и затворено

Жестокият фен на бодибилдинга Кийт Хюджис закопа в гроба живата си годеница Стейси Джилиън, след като двамата се скарали преди дни.

Той я ударил с тежка метална тръба по главата и жената се строполила. Кийт помислил, че тя е мъртва и решил да се отърве от "проблема", пише Всеки ден.

Двамата се сдърпали на голф игрището край градчето Касъл Бей, графство Суонси.

За ужас на Кийт обаче Стейси била просто припаднала. И се събудила в гроба.

За трагедията, която жената е преживяла и как чудодейно сама се е спасила, разказва вестник "Мирър".

"Събудих се в пълен мрак. Усещах,че съм в нещо тясно и затворено. А аз страдам от клаустрофобия и паниката, че може да съм в ковчег започна да стяга цялото ми същество. Трябваше да се спася с цената на всичко. И започнах да копая пръста около себе си с ноктите си. В този миг благодарих на Бога ,че имах дълъг маникюр", разказва пред медията Стейси.

Жената отчаяно продължавала да копае, докато не видяла светлина и не чула хора да говорят. Тогава започнала да крещи. Нямала представа колко време е била жива заровена и къде точно се намира. Знаела само кой и е причинил това страдание!

След като намерила спасението си, Стейси разказала пред полицията, че често ставала жертва на домашно насилие от страна на Кийт, с когото живеели заедно от две години и планирали сватбата си за март следващата година.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари