Мъж загина в тежка катастрофа край хижа "Приста"

5
Шофьорът, също 39-годишен мъж, е в болница с тежка травма на главата
Шофьорът, също 39-годишен мъж, е в болница с тежка травма на главата

Шофьорът, също 39-годишен мъж, е в болница с тежка травма на главата

Тази сутрин, на пътя край хижа "Приста" в посока от София към Русе, автомобил "Пасат" е претърпял тежка катастрофа. Колата излиза от пътя и се блъска в дърво.

На място е загинал спътникът - 39-годишен мъж. Шофьорът, също на 39 години, е откаран в болницата с тежка травма на главата, съобщиха от NOVA.

Движението в района се осъществява в едната лента.

Шофирайте с повишено внимание!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    До 10-тия тъпак
    Ами скачай в гроба при "соца", убитак кумунярски! Нямаме нужда от такива умунусници като тебе! _)_
  • -3
    10
    Анонимен
    Явно това е целта, без война, да си занинат млади хора от този свят. При Соца, беше стриктно вземането на шофьорски книжки. Сядаше катаджията със звездипки при изпит листовки, при кормуване на заден, колчетата падаха и аут, по няколко пъти и накрая от 30 души само 15 с книжки, категория В. Не всичко минало бе зле, имаше 2 полигона в града, и 2 бяха заключени и се отключваха при изпит.
  • 2
    9
    Анонимен
    Бях в другото платно, посока София. Това, което видях е, че автомобилите бяха 3, караха с МНОГО висока скорост, успоредно един на друг. Стана за секунди, другите 2 автомобила продължиха. Имаше и други коли, които караха в посока излизане от Русе, но като видяха случилото се влязоха в тяхното платно (там може обратен завой).
  • 29
    8
    Spermaman
    Най ме кефи журналята как обесняват: "колата убиец", "пътят убиец", "кишата убиец", обаче никога "шофьора само-убиец".
  • 27
    7
    Веси
    Явно курбан ще има всяка седмица.Вървете на гробищният парк в Русе да видите колко млади хора има погребани, много от тях загинали от катастрофи...Много е тъжно, че шофирането вече е по-скоро самоубийство, отколкото удоволствие.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари