Кола блъсна пешеходец на булевард "Липник"

0
Пострадалият мъж е откаран в болница с травма на главата
Пострадалият мъж е откаран в болница с травма на главата Снимка: БГНЕС

Пострадалият мъж е откаран в болница с травма на главата

Възрастен пешеходец е пострадал при катастрофа, станала снощи на булевард "Липник" в Русе. От Спешна помощ съобщиха, че мъжът е откаран в болница с травма на главата, предава Русе Медиа.

Според разкази на очевидци, лек автомобил „Пежо 307“ е предприел ляв завой на кръстовището на „Олимп“ в посока центъра, когато пешеходецът е тръгнал да пресича. Възрастният човек обаче не е бил на пешеходната пътека и водачът не го е забелязал навреме.

На място е бил изпратен екип на полицията, причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    джони
    до първия, точно обратното е.
  • 2
    4
    янкомикура
    Aз останах с впечатление, че е било по време в което светофарите не работят. Поне от публикациите във ФБ
  • 6
    3
    До Архитект от Гражданинът Х
    В нашия град като село няма интензивен трафик, всичко е напълно адекватно, с изключение на голяма маса от шофьорите на МПС и прочие средства за предвижване от точка “А” до точка “Б”. Ако тук смяташ, че е натоварено, вероятно не си излизал от Русе и околията съответно, или си дошъл в “големия” ни град от Разград/Силистра!
  • 4
    2
    Архитекта
    Сто хиляди пъти Ви се обясни , че пътната инфраструктура в Русе не е проектирана за такъв интензивен трафик на моторни превозни средства. Като прибавим и проблемите със тротинетки , велосипедисти , АТВ и моторетки и картинката става пародия. Като в столицата на Бангладеш - там трафикът е уникално олигофренски и всички чакат като ненормални да се придвижат от точка А до точка Б. Има клипове в ЮТ.
  • 7
    1
    Абе
    за левия завой към центъра, при зелено за колите свети червено за пешеходците, така че работата е ясна, то сутрин там е по-интересно , като спре тролея на спирката как тичат като кокошки на червено, щото може друг тролей да няма ли .....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари