Мъж загина след меле с два камиона на пътя Велико Търново - Русе

10

Шофьорът на лекия автомобил е бил с премазани крака, починал е на път за болницата

77-годишен мъж от В. Търново е загинал при катастрофата пътя В. Търново – Русе, в района на с. Крушето, съобщиха от полицията.

Произшествието е станало вчера около 15:00 ч. По първоначална информация лек автомобил "Фолксваген", управляван от 77-годишен великотърновец, движещ се в посока от В. Търново към Русе при маневра завиване на ляво, за да навлезе в страничен път, при непрекъсната маркировка е застигнат и ударен от товарен автомобил "Мерцедес", с прикачено полуремарке, управляван от 62-годишен мъж от с. Пиргово, при което лекият автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в товарен автомобил "МАН", с прикачено полуремарке, управляван от 45-годишен мъж от с. Болярово. В резултат на това лекият автомобил се е завъртял и излязъл от пътното платно.

Пострадал е водачът, който в последствие е починал. Водачите на товарните автомобили са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. На тримата водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. По случая е започнато досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари