Мъж загина след гонка с полицаи в Стара Загора

2
Все още не е ясно какво точно се е случило
Все още не е ясно какво точно се е случило Видео: bTV

Все още не е ясно какво точно се е случило

Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара Загора между лек автомобил и полицейски коли, предава bTV. Тя е продължила няколко минути и е стигнала до главен булевард в града.

По непотвърдена информация мъжът е заплашвал деца с нож снощи. След като е подаден сигнал на телефон 112, органите на реда намират въпросното лице на бензиностанция.

При опит на полицаите да осъществят контакт с него, мъжът е избягал с автомобила си. Тогава е започнала ѝ гонката, която е преминала няколко километри през различни квартали на Стара Загора.

В преследването са се включили десетина полицейски патрули. Някои от тях спират шофьора, други – го очакват от различни страни.

За съжаление в момента, в който лицето е изкарано от колата си, се е стигнало до фаталния край.

Кварталът, в който се случва това, е вдигнат на крак, следват и бурни реакции в социалните мрежи. Публикувани са стотици видеа. Има коментари, че вероятно полицаите са превишили своите правомощия. Дали това е така, се очаква да стане ясно от коментари на полицията и прокуратурата.

Назначена е тройно съдебномедицинска експертиза, която да установи какво се е случило - възможно е човекът да е получил удар, но според близките му той може да е починал след полицейски произвол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    KIRO
    Една мутра по-малко... е и?!
  • 2
    5
    ГАЦО
    Няма да посяга с нож и да бяга вече
  • 1
    4
    ........
    Един психопат застрашава живота на толкова много хора,включително и на полицаите!!!!Полицаите са си свършили работата!!!Браво!!!
  • 15
    3
    русенец
    Заплашвал деца с убийство, не се подчинил на заповед да спре и е застрашил с шофирането си живота на хора. Застреляли са го, полицаят да се награди! Следваща новина, моля!
  • 7
    2
    Тир
    След първия предупредителен изстрел в главата легна на земята.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари