Мъж взривява полицейска кола, защото иска да влезе в затвора

0
Детонацията е повредила и вратата на стоящ до него немски полицейски автомобил
Детонацията е повредила и вратата на стоящ до него немски полицейски автомобил

Детонацията е повредила и вратата на стоящ до него немски полицейски автомобил

Мъж задейства самоделна фойерверка върху полицейска кола, за да влезе в затвора. 41-годишният Владимир дотичал спокойно посред бял ден, забил нещо между капака и предното стъкло на полицейска кола и бързо избягал. Всичко това се случва пред полицейски участък в Ас, Чехия, а действията му са заснети от видеонаблюдение.

Щетите по патрулката са огромни, а срещу извършителя има съдебен процес. Но вместо затвор той получава две години условна присъда и задължително посещение в център за психологическо консултиране заради увреждане на чуждо имущество и насилие. Той трябва да изплати и нанесените щети, които възлизат на около 10 000 евро, посочва “Билд“, цитиран от bTV.

При нападението са повредени предния капак на колата, двигателната част, предното стъкло и таблото. Детонацията е повредила и вратата на стоящ до него немски полицейски автомобил.

Според съда чехът е действал умишлено и по време на престъплението не е бил нито под въздействието на алкохол, нито наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Алоууу, DUNAVMOST,
    Случката е отпреди ШЕСТ МЕСЕЦА, а вие ни я представяте ДНЕС за НОВИНА?!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари