Мъж скочи от прозорец на хотел във Велико Търново

0
Младият мъж се метнал през прозореца,  защото бил подгонен от зли духове
Младият мъж се метнал през прозореца, защото бил подгонен от зли духове

Клиент на великотърновски хотел шокирал персонала като скочил от прозореца на стаята си на втория етаж, защото го гонели тъмни сили.

22-годишният мъж си наел стая в хотела, платил си предварително и вечерта се прибрал в нея. Минути по-късно обаче, той се появил пред служителката на рецепцията, целия в сняг и помолил да му даде резервния ключ за стаята, тъй като неговият останал вътре, пише “Монитор”.

Оказало се, че мъжът скочил от прозореца от височина 6-7 метра. За щастие, при падането той се приземил върху пряспа сняг, която омекотила удара и спасила живота му. На ошашавените служители клиентът най-спокойно обяснил, че бил принуден да се метне през прозореца, тъй като бил подгонен от зли духове, които искали да му напакостят.

Паметливи припомнят, че преди няколко години друг клиент на търновски хотел пък изправи косите на персонала, след като мъртво пиян реши да слезе от осмия етаж на хотела по външната противопожарна стълба и почти бе на път да го стори. За щастие, бдителен служител на хотела успя да види търсача на силни усещания и след кратка схватка с него го издърпа обратно в коридора на хотела.

Възрастни хора от старата столица пък си спомнят за случай още по времето на соца, който, за щастие, също се разминал без тежък инцидент. Мъж проследява половинката си, която влиза в един от реномираните тогава търновски хотели, разбира, че отива в стая на втория етаж и решава да я шпионира през балкона.

За да се добере до балкона обаче, той решава да се прави на алпинист и тръгва да се катери по терасите.

За щастие, докато е на първия етаж още, шпионинът пада и се измъква само с натъртен задник. В противен случай, ако бе стигнал до третия етаж и се бе изтърсил оттам, положението му никак нямаше да е завидно”, коментира бивш служител във въпросния хотел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари