Мъж си купи сандвич с бонус

0
Възмутен мъж от Лом откри във вакуумиран хамбургер протеиново допълнение
Възмутен мъж от Лом откри във вакуумиран хамбургер протеиново допълнение Снимка: BulNews

Възмутен мъж от Лом откри във вакуумиран хамбургер протеиново допълнение - хлебарка, научихме от BulNews.

От етикета става ясно, че производител на закуската е фирма „Флестера“. Потърпевшият призова съгражданите си да не купуват продуктите им, защото това не е първият случай, в който попадал на подобен „бонус“.

Снимки на отвратителната находка ломчанинът публикува във фейсбук. Постът му отприщи вълна от гневни коментари на негови съграждани. Част от хората пишат, че производителят на закуската няма съвест, а служителите във фирмата работят в много лоши условия. Други пък смятат, че хлебарката е най-естественото нещо в сандвича, защото била протеин в чист вид.

Направих си труда да прегледам съставките и да потърся действието им... та саламът е от месо (неизвестно колко), и механично отделени остатъци. Тоест последното по костите се върти в центрофуга и каквото падне, отива в салама. Следва коктейл от Е-та, от които само Е300 и Е516 са ок. Другите предизвикват диария, алергии, стомашни разстройства. Е250 е канцероген, Е621 е MSG, или мононатриев глутамат. Усилва вкуса и добавя вкус дори и на парче картон. Води до хиперактивност и доста други неприятни реакции. Пушекът пише, че е натурален, което не го прави по-малко канцерогенен....В кратце, остатъци от месо с коктейл от Е-та, които най-малкото могат да предизвикат диария, а някои от тях са и канцерогенни...“, коментира жител на Лом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари